Türk Dünyası Kadınlarının Radyosu

2019 YILINDA BURÇLARI NELER BEKLİYOR

#Koç & Yükselen Koçlar: 2019 yılına en hızlı giren burç siz olacaksınız sevgili Koçlar, yönetici gezegeniniz Mars tam da yeni yıla girdiğimiz sırada burcunuz geçecek ve size hareketli bir ay verecek. Ocak ayında yaşayacağımız tutulma sizin kariyer alanınızda önemli bir dönemi başlatacak. Bir bitiş yaşanabilir veya kariyerinizde önemli bir sıçramada yaşanabilir. Yılın ana konseptleri ev, aile ve kariyer konuları olacak, o yüzden bu yılın evlenme adayı olan burçlardan birisi sizsiniz. Ev alımı- satımı ve gayrimenkul konularından çeşitli kazançlarda söz konusu olabilecek. Yine bu yıl alacağınız eğitimler, yapacağınız seyahatler sizi çok değiştirecek ve hayata bakış açınızın çok değişeceği hareketli bir yıl olacak. Pozitif gelişmelere çok açık bir yıldasınız hayatınızı istediğiniz şekilde yeniden yapılandırabilirsiniz Sevgili Koçlar, güzel bir yıl olsun!

#Boğa ve Yükselen Boğalar: Değişime en açık ama değişimi en zor yapacak burçlar bu yıl Boğalar olacak. Değişimi sevmeyen yapınız ve birşeylere tutunup, bitmesin, gitmesin diyen yapınız yüzünden biraz zorlanmakla birlikte hayatınız açısından önemli kararlar alacağınız bir yıl olacak gibi gözüküyor bu yıl. Bu yıl hayat sizi biraz inançlar alanında katı olduğunuz konularda değişime zorlayacak gibi, hiç yapmam dediğiniz şeyleri yapabilir, inanmam dediğiniz şeylere bir anda inanır hale gelebilirsiniz. Kendinizi geliştirmek içişn bazı eğitimlere katılabilirsiniz ya da yaşayacağınız yer değişimleri sizin bakış açınızı değiştirebilir. Bu yüzden bu yıl birşeyler size olaylar bazında yaşatıldığında daha esnek olup, değişime kendinzi açmanız enerjileri daha yumuşak işletecektir. Aileniz ve yakınlarınız ile ilgili konular hatta yurtdışı eğitimleri gibi konular özellikle sizin için veya aileniz için aktif olacak. Bu durumlardaki gelişmeler için Ocak ve Temmuz ayları önemli dönemler olacak. Hayatınızda elde edebileceğiniz çeşitli şanslar ise daha çok parasal alanda olacak, maddiyatı seven Boğalar için bu yıl para konuları güzel gelişmelere açık olacak fakat paylaşımcı olmak ve parayı erafınızdakiler için de kullanmak önemli olacak.

#İkizler ve Yükselen İkizler Çok güzel bir yıla giriyor İkizler burcu, hayallerinin peşinde koşacakları ve hem maddi, hem de manevi güzel gelişmeler yaşayacakları bır yıl. Öncelikle Ocak ayında hep hayal ettiğiniz bir konu ile ilgili güzel gelişmeler yaşamanız mümkün, bunun için vereceğiniz uğraşılar sonunda eliniz boş dönmeyeceksiniz. Yine bu yılın en önemli konusu finansal konularda bir yapılanma yaşamak, maddi konularda bir düzenleme, bir girişim hatta bir yatırım söz konusu olabilir. Bir iş kurabilir veya alacağınız bir ev ya da arsa için para konularında düzenleme yapmanız gerekebilir. Yine parasal konularda yanlış davrandığınız veya hak yediğiniz konular varsa bu alanda bazı ödeşmelerde yaşanabilir. Önemli gelişmelere açık bir diğer alanda ikili ilişkiler ve evlilik konuları, burada iki tür gelişme olabilir, ikili ilişkiler alanında bir özgürleşme teması olduğundan evli ve mutsuz iseniz bir ayrılık söz konusu olabilir veya sorunlar var ama seviyorsanız güzel bir iyileşme teması söz konusu olabilir. Bekarların karşısına birçok aday çıkabilir ve akılları karışabilir. Potansiyeli yüksek bri yıldasınız umarım bu güzel etkileri pozitif tarafından kullanırsınız.

#Yengeç & Yükselen Yengeç: Yılın değişime ve  önemli gelişmelere en açık burcu Yengeçler, hayatınızda birçok alanda hem değişimler hem de güzel gelişmeler sizi bekliyor olacak. Öncelikle yıla kariyer alanında hızlı değişimler ve girişimler ile başlıyorsunuz 2019 yılına. Bu hem önemli bir proje için harekete geçmeniz anlamında olabilecekken hem de kariyerinizde sizin için önemli ve aktif bir dönemi anlatacak. Evlilik ihtimali en yüksek burç yine Yükselen Yengeçler olacak. Bu yıl evli olmayanlar için evlilik açısından önemli bir yıl olacakken evli olanların dikkat etmesi gereken bir yıl zorlanabilirler. İkili ilişkiler bu yıl genelinde sizin için önemli olacak, dengeyi bulmak, vericilik veya inat edilen alanlar gündemde olacak. Ortaklı bri iş kurma konuları da yine özellikle yükselen Yengeçler için söz konusu olabilir. Tüm Yengeçler için değişim kapıda olacak bu yıl ama değişimin temasını anlamak için yorumlarımı yükseleninize göre okumanız lazım. Çalışma alanınızda ve yerinizde de bir rahatlama, şanslı gelişmeler yaşamanız bu yıl söz konusu. Güzel bir yıl olmasını dilerim...

#Aslan & Yükselen Aslan: Aslanlar aslında onlar için çok önemli dönemleri 2016 - 2018 Ağustos aralarındaki zamanlarda geçirdiler, hem ikili ilişkiler, evlilik alanı hem de diğer alanlar çok hareketli ve değişime açık oldu. Önümüzdeki yıla Aslanlar daha çok iş alanında yoğun olarak başlayacaklar. Çok şeyler öğrenecekleri, kendilerini geliştirecekleri bir yıl olacak. İş alanında bir yapılanma, sizin için çalışanların olacağı ve ekipler kuracağınız bir dönem söz konusu. Bu yıl sağlık konuları sizin için son derece önemli olacak, özellikle omurga ve eklemler konularında sıkıntılar yaşayanabilir kontrol yaptırmaları önemli olacak. Yılın en açık konuları ise aşk, eğlence, çocuklar ve sanatsal projeler konuları olacak. Güzel bir aşk veya bir çocuk haberi bu yıl söz konusu olabilir. Yaratıcı bir proje veya hobiniz olan bir konuyu ortaya çıkarma ve bunu bir iş olarak yapmak söz konusu olabilir. Aslanlar için liderlik etmelerinin ve amaçları doğrultusunda ilerlemelerinin önemli olduğu bir yıl olacak.

#Başak ve Yükselen Başak: Yıla finans ve para konuları ön planda başlayacaksınız sevgili yükselen Başaklar, bankalar, krediler, ortak yapılan işler hatta miras konuları yılın ilk ayında gündeminizde olacak. Yılın hem zorlu hem de fırsatlar içeren alanı, aşk ve çocuklar ile ilgili konular olacak, bu aşk alanında yaşadığınız sorunları çözmek anlamına gelebilir ama bu çözülmeler olmadan önce yaşanacak sorunları da beraberinde getirebilir, önemli olan yaşananlardan ders almaktır. Yine bir bebek sahibi olmanız ve onun sorumluluğu diğer sorumluluklara eklenerek sizi yoğunlaştırabilir. Başaklar bu yıl yapmaktan keyif alacakları bir konuda, sanat, tasarım, dekorasyon v.b bir iş kurabilirler veya işlerini ilerletebilirler. Hayaller ve umutlar alanında da çeşitli fırsatlar yıl boyunca mümkün olacak. Ev, aile, gayrimenkul ile ilgili konularda çeşitli şanslar ve fırsatlar yıl boyu karşınıza çıkabilir. Yılın en hareketli ayları Ocak ve Temmuz olacak sizin için. Güzel bir yıl olmasını dilerim.

#Terazi ve Yükselen Terazi: Teraziler yıla ikili ilişkiler konuları son derece aktif olarak girecekler, bu hem iş alanında hem de özel hayatta olabilir. Hem yıla hem de bir ilişkiye özellikle Ocak ayında hızlı bir başlangıç yapabilirsiniz. BU yıl hayatınızın temel konularında önemli değişimler yaşanabilir, bu değişimler daha çok yaşadığınız alan ve kariyer konularında olabilir. Yeni bir eve taşınmak veya şehir değişimi söz konusu olabilir. Yine aileyle ilgili konularla ilgilenmeniz de söz konusu. Kariyerinizde bir değişim düşünüyorsanız da özellikle yılın ikinci yarısında bu söz konusu olabilir. Evlenmek veya evlilier için bir durum değişimi bu yıl söz konusu olabilir. Eğitim konuları yılın şanslı konular arasında, yine sizin için önemli bir sözleşme imzalanması veya kitap yazıyorsanız bunun basılması bu yıl söz konusu olabilir. Umarım sizin için güzelbir yıl olur.

#Akrep ve Yükselen Akrep: Parasal konularda yılın en şanslı burcu Akrepler olacak, bu yıl önünüzde çeşitli fırsatlar gelebilir iyi değerlendirin, sadece gelen para aynı hızla gidebilir o yüzden yatırımlara ağırlık verin. Ocak ayına iş konuları yoğun ve ön planda başlayacaksınız, çalıştığınız yerde kendinizi göstermeniz gerekecek durumlar olabilir ve önemli bir projeye başlayabilirsiniz. Yine gündelik yaşamla ilgili koşturmalar ve sağlık konuları da özellikle Ocak ayında yoğun olarak gündemde olacak. Bu yıl eğitimle ilgili konular gündemde olabilir ve sizi bu tarafa yoğunlaştırabilir. Yine yazılı işler ve kısa seyahatlerde gündeminizde olacak gibi. Bir akrabanız veya kardeşinizle ilgili konularda yılın belirli dönemlerinde ilginizi ve desteğinizi gerektirebilir. Sizin için önemli hukuksal bir konu veya dava bu dönemde sonuçlanabilir. Bu alandan bir kazanım ve hesabınıza gelecek bir para da söz konusu olabilir. Yıl boyunca şanslarınızın farkında olmanız dileği ile...

#Yay ve Yükselen Yay: Yılın en en şanslı burçları Yaylar, bu yıl tam bir parlama ve yükselme yılındasınız o yüzden keyfini çıkarın. Yılın en çok yapılandırılması için uğraşacağınız alan parasal konular olacak, iş alanında değişimler veya para kazancınızı artıracak farklı kanallar bu yıl söz konusu. Yani aslında ne dilerlerse olabilecek yaylar için, işten sıkılanlar ayrılıp iş kurabilir veya başka bir işe geçebilir. Hayatınızda yeni başlangıçlar çok ön planda olacak bu yıl kafanızda olan her konu ile ilgili yeni girişim yapabileceğiniz için düşündüğünüz her ne ise adım atın. Yine özellikle yılın ilk aylarında çok aktif olacak ilk konu aşk olacak, yeni bir tanışma ve hızlı gelişimler bu dönemde söz konusu olabilir. Çocukları olan Yaylar için yılın ik ayı onlarla ilgili gündemleri yoğun olabilecek. Yükselme yılında olan yaylar için dileyin olsun diyorum...

#Oğlak ve Yükselen Oğlak: Sizin için çok önemli bir yıldasınız Oğlaklar, geçen yıldan başlayan ama bir türlü oturtamadığınız şeyler bu yılın ilk ayından itibaren ilerlemeye başlayacak. Oğlaklar hayatlarını yeniden planlama ve yapılandırma yılındalar. Evlenmek isteyen evlenecek, ayrılmak isteyen ayrılacak, çocuk isteyen çocuk sahibi olacak yani ne isterseniz o yolsa sabırlı ve kararlı bir şekilde ilerleyeceksiniz. İnat ettiğiniz ve direndiğiniz konularda ise hayat pek gözünüzün yaşına bakmayacak ve kırılması gereken alanları, kalıpları ve dirençleri hayat kıracak. Bu yıl birçok bekar Oğlak evlenebilir (herkesin bireysel haritasına göre değişir çünkü haritada ilk baktığımız evlilik verip vermediğidir) o yüzden ciddiyet isteyenlere müjdeli haber olabilir bu yıl. Şasnlar ise daha çok beklemediğiniz yerlerden geelcek, sağlık konulrında kontrollerinize özen gösterin çünkü hızlı bişr iyileşme süreci de yaşayabilirsiniz.

#Kova & Yükselen Kova: Kovalar için 2019 yılı özellikle Ocak ayı daha dikkatli ilerlemeleri gereken bir ay olacak, bilgileri olmayan bazı konular gündeme gelebilir ve şaşırabilirler. Yine sağlık konuları ile ilgili bazı durumlarda ilgilerini isteyebilir. Yıl genelinde en çok iş, çalışma ortamı ve üretme modunda olacaklar. En iyi ve açık alanları ise hayaller ve umutlar alanı, hayal ettiğiniz ne varsa gerçekleştirebilirsiniz önemli olan hayalleriniz için adım atın ve olacağına inanın. Yıl genelinde bazı beklenmedik durumlar yaşanabilir olsa da yine de bu durumlarda akışta kalmak ve kendinizi değişime açmak önemli olacaktır. Güzel bir yıl olması dileği ile...

#Balık & Yükselen Balık: Balıklar için 2019 yılı parasal konularda mücadele, girişimler ve gelişmelerle başlayacak. İşiniz, işinizin parası veya alacaklar, bunun yanısıra ödemeler gündemde olacak. Ocak ayında hayallerinize yönelik adımlar atmanız için çeşitli fırsatlar karşınıza gelebilir, korkmayın ve adım atın. Bir süredir hayalini kurduğunuz iş, ilişki ve seyahatleri bu yıl gerçekleştirebilirsiniz. Aradığınız aşkı bulabilirsiniz hatta evlenip üzerine hızlıca bir çocukta yapabilirsiniz. Yılın ikinci yarısı çocuk sahibi olmak için özellikle iyi olacak. Yine yılın ikinci yarısında sizin için önemli olan bir projeeyi ortaya çıkarabilir ve beğeniler alabilirsiniz. Güzelliklerin yolunuza kolaylıkla geldiği bir yıl olması dileği ile...